Подборка: Молдавия, 21 июл 2019

Nicolai de la Ermoclia se descurcă doar cu un deget, fără stat!

5:43
13 КОММЕНТАРИЕВ
Николай Гуляк
Николай Гуляк
наше правительство гавно больше слов нет куда они смотрят
Aliona Cruceanu
Aliona Cruceanu
Cum să nu fugă lumea di Moldova. Peste hotare te-ai inbolnăvit au foarte bine grijă de tine, nu ca noi. Sărmanul 140lei pensia. Doamne ferește ce bătaie de joc este in țară.
Дмитрий Степанович
Дмитрий Степанович
очень СИЛЬНЫЙ человек
tocan serghei
tocan serghei
moldova tara minunilor poti sa mori cind iti doresti
Anisoara Sandy Anișoara
Anisoara Sandy Anișoara
Moldova nu vede oameni invalizi ei vad doar milioanele SI scaunul de presedinte
ГАЛИНА ПЫНЗАРЬ
ГАЛИНА ПЫНЗАРЬ
​Молдова цара минунилор
АЛИНА АЛИНКА
АЛИНА АЛИНКА
Da avem asa o Tara SI guvern ka tii rusine Sa spui ka esti Molidovean.Nu vad nimik acei de la guvern numai milioane in buzunarile lor Sarmanul om
VANIKA ღ CRISTINKA
VANIKA ღ CRISTINKA
iar gandonu ista cu camera zaibali
АДРИАН АННА ЗАИЦ
АДРИАН АННА ЗАИЦ
sarmanyl om
Svetlana Cotorobai (Trocina)
Svetlana Cotorobai (Trocina)
E forte dureros cind vezi asa oamenni.Dar sa le fie rusine la guvernatorii nostri care fura cu milioanele,dar sa ajute la o familie cu asa probleme mari nu au deunde.Bravo voua ca suntet ofamilie puternica.Dumnezeu sa va aiba in paza.
Истрати Лида˙·•●♥๑
Истрати Лида˙·•●♥๑
​doamne fereste ! Si statu tot ii fara soveste si fara leje ! nu se lasa o persoana in asa hal !
Irina Homitchi
Irina Homitchi
sarmanul om sal pazeasca dumnezeu de cele rele parlamentarii poate o sal ajute
efimia clubova (dicusar)
efimia clubova (dicusar)
Doamne fereste de asa ceva statu nostru nu face nimic pentru popor numai pentru buzunaru lor

Раскадровка

Nicolai de la Ermoclia se descurcă doar cu un deget, fără stat!
Видео: Nicolai de la Ermoclia se descurcă doar cu un deget, fără stat! Видео: Nicolai de la Ermoclia se descurcă doar cu un deget, fără stat! Видео: Nicolai de la Ermoclia se descurcă doar cu un deget, fără stat! Видео: Nicolai de la Ermoclia se descurcă doar cu un deget, fără stat! Видео: Nicolai de la Ermoclia se descurcă doar cu un deget, fără stat! Видео: Nicolai de la Ermoclia se descurcă doar cu un deget, fără stat! Видео: Nicolai de la Ermoclia se descurcă doar cu un deget, fără stat! Видео: Nicolai de la Ermoclia se descurcă doar cu un deget, fără stat! Видео: Nicolai de la Ermoclia se descurcă doar cu un deget, fără stat! Видео: Nicolai de la Ermoclia se descurcă doar cu un deget, fără stat! Видео: Nicolai de la Ermoclia se descurcă doar cu un deget, fără stat! Видео: Nicolai de la Ermoclia se descurcă doar cu un deget, fără stat! Видео: Nicolai de la Ermoclia se descurcă doar cu un deget, fără stat! Видео: Nicolai de la Ermoclia se descurcă doar cu un deget, fără stat! Видео: Nicolai de la Ermoclia se descurcă doar cu un deget, fără stat! Видео: Nicolai de la Ermoclia se descurcă doar cu un deget, fără stat! Видео: Nicolai de la Ermoclia se descurcă doar cu un deget, fără stat! Видео: Nicolai de la Ermoclia se descurcă doar cu un deget, fără stat! Видео: Nicolai de la Ermoclia se descurcă doar cu un deget, fără stat! Видео: Nicolai de la Ermoclia se descurcă doar cu un deget, fără stat! Видео: Nicolai de la Ermoclia se descurcă doar cu un deget, fără stat! Видео: Nicolai de la Ermoclia se descurcă doar cu un deget, fără stat! Видео: Nicolai de la Ermoclia se descurcă doar cu un deget, fără stat! Видео: Nicolai de la Ermoclia se descurcă doar cu un deget, fără stat! Видео: Nicolai de la Ermoclia se descurcă doar cu un deget, fără stat! Видео: Nicolai de la Ermoclia se descurcă doar cu un deget, fără stat! Видео: Nicolai de la Ermoclia se descurcă doar cu un deget, fără stat! Видео: Nicolai de la Ermoclia se descurcă doar cu un deget, fără stat! Видео: Nicolai de la Ermoclia se descurcă doar cu un deget, fără stat! Видео: Nicolai de la Ermoclia se descurcă doar cu un deget, fără stat!